Santing Beer and Spirit Barrels

Santing Beer and Spirit Barrels

Santing Beer and Spirit Barrels is een ervaren en gerenommeerde leverancier van houten vaten voor het rijpen van bieren en distillaten. Wij zijn de officiële vertegenwoordiger van toonaangevende internationale kuiperijen en werken nauw samen met 's werelds meest exclusieve producenten, distilleerderijen, brouwerijen en wijnmakerijen.

Gebruikte vaten

Laat ons de perfecte gebruikte vaten voor uw project vinden. Dankzij onze uitgebreide voorraad en ons netwerk van partners kunnen wij precies vinden wat u nodig hebt. Wij bieden ook gerenoveerde vaten, om een nieuwe dimensie toe te voegen aan uw drankassortiment of om iets nieuws te creëren met de vaardigheid van onze deskundige kuipers.

Gebruikte vaten

Banyuls
Port
Moscatel
Vermouth
Amarone
Mezcal
Whisky
Bourbon

Marsala
Tokay
Monbazillac
Sauternes

Muscat de Rivesatles
Pineau des Charentes
Cognac
Armagnac

Calvados
Tequila
Rum
Apricot Brandy

Netwerk effecten

Dankzij ons uitgebreide netwerk van partners en leveranciers en onze jarenlange ervaring met het vinden van de juiste vaten voor klanten, kunnen wij voor u elk vat vinden dat u nodig hebt voor uw huidige project. Laat ons uw zoektocht sneller maken, met een grotere kans op succes en waardoor u tijd en geld bespaart.

Datum van lediging

Versheid is van het grootste belang en wij kunnen ervoor zorgen dat zojuist geleegde vaten snel worden gerepareerd en naar u worden verzonden om de versheid te garanderen. Ons kuiperij- en magazijnteam is ervaren in het vers houden van vaten, rechtstreeks naar uw kelders.

Nieuw leven in oude vaten

Ons programma voor het opknappen van vaten blaast nieuw leven in oude vaten. Vaten kunnen worden opgeknapt en gerepareerd om ze geschikt te maken voor vele jaren dienst in uw kelders. Als u dat wilt, kunnen we uw vaten regenereren, waarbij we oude resten verwijderen en een aangepaste toast of char toevoegen volgens uw specificaties.

Tot slot verzenden we ze veilig en beschermd verpakt naar u, klaar voor uw nieuwste project.

Nieuwe vaten

We zijn trots op de kwaliteit van elk vat dat we maken en dat geldt ook voor het team dat ze bouwt. Daarom is elk vat dat we produceren voorzien van ons logo en ondertekend door de kuiper die het heeft gemaakt. We noemen dit onze ‘Signature Line’. Het is onze verzekering aan u dat onze vaten perfect zijn.

Hout

Onze vaten zijn meestal gemaakt van Frans eikenhout afkomstig uit de Limousine en verschillende andere regio’s in Frankrijk. We hebben ook een reeks speciale houtsoorten zoals kastanje, kers, acacia, es of een hybride van een mix van houtsoorten. Momenteel hebben we een beperkte voorraad Mizunara-eik.

Maten

Wij maken vaten van 50 – 600 liter. Wij maken ook foeders op bestelling.

Kwaliteit

Elk vat wordt gecontroleerd door onze meester kuiper en ondertekend door de kuiper die het gemaakt heeft. Ze zijn allemaal individueel genummerd en gegarandeerd voor jaren.

Onze reeks nieuwe vaten

Elk vat dat we maken kan worden ondertekend door de kuiper die het heeft gemaakt!

COGNAC

Super, hoge kwaliteit traditionele vaten, historisch gemaakt voor de Cognac industrie.

PREMIUM

Speciale vaten gemaakt van extra oude duigen volgens ons ‘chimney stacking’ luchtdroogproces.

TERROIR

Vaten speciaal gemaakt voor de wijnbouw

FRAÎCHEUR

Franse eiken vaten met acacia koppen en een lichte toast speciaal gemaakt voor witte wijn.