Tonnellerie de Cognac

Tonnellerie de Cognac
Tonnellerie de Cognac
Tonnellerie de Cognac
Tonnellerie de Cognac
Tonnellerie de Cognac

Santing Beer and Spirit barrels is partner van Tonnellerie de Cognac. Wij werken al jaren samen om de mooiste producten te vinden voor uw project. Graag stellen wij u Tonnellerie de Cognac voor:

Achter het merk

Tonnellerie de Cognac heeft een sterke achtergrond in de Cognac-regio en produceert eikenhouten vaten van hoge kwaliteit voor de cognac-drankindustrie.  Maar met het oog op de toekomst willen we ons merk verder ontwikkelen om onze vaardigheden en visie naar de wereldwijde markt van gedistilleerde dranken te brengen.

Erfgoed

Tonellerie de Cognac werd opgericht in een traditionele vorm om te voldoen aan de behoeften van de Cognac gedistilleerdindustrie.  We bouwden nieuwe cognacvaten van hoge kwaliteit en leverden opgeknapte, reeds gebruikte vaten aan lokale cognachuizen, waardoor we naam maakten met goede kwaliteit en betrouwbaarheid.  We hebben een sterk merk in de Cognac-regio en zijn echt goed in wat we doen!  Onze ambachtslieden zijn ervaren in alle traditionele vaardigheden en de Franse knowhow op het gebied van vaten maken die over de hele wereld bekend is.  We zijn doordrenkt van traditie en erfgoed, maar hebben onze ogen goed open voor mogelijkheden in de toekomst.

Jonge dynamiek

De tijden veranderen en met een jong en dynamisch team doen wij dat ook.  Tonnellerie de Cognac heeft een explosie van interesse in de gedistilleerde markt gezien en wij zijn er klaar voor om daar deel van uit te maken!  Het is een spannende tijd, met nieuwe gedistilleerde merken die ontstaan en gevestigde merken die nieuwe wegen inslaan of oude favorieten nieuw leven inblazen. We weten dat we het juiste team en de juiste vaardigheden hebben om ons midden in deze revolutie van gedistilleerde dranken te plaatsen.  We brengen alles wat we in de cognacindustrie hebben geleerd over en brengen onze vaardigheden en aanzienlijke ervaring naar een nieuwe generatie gedistilleerde dranken.

Bouwen aan de toekomst

We hebben onze activiteiten verplaatst naar een nieuw pand en zwaar geïnvesteerd in apparatuur, waardoor we ons in een sterke positie bevinden om verder te gaan met nieuwe klanten.  Er komen nieuwe samenwerkingsverbanden aan en we denken wereldwijd in plaats van regionaal.

We hebben ook onze voorraad en verwerkingsfaciliteiten voor reeds gebruikte vaten sterk uitgebreid, omdat deze net zo belangrijk zijn voor het rijpen van nieuwe soorten gedistilleerde dranken.  Stelt u zich voor: gin gerijpt in rumvaten of tequila in cognacvaten!  Met ons enorme netwerk van leveranciers en partners kunnen wij bieden wat onze klanten nodig hebben, ze snel repareren en opknappen en wereldwijd verzenden.  Wij zijn ook gespecialiseerd in grote vaten.

Gebruikte vaten

Vanuit het hart van de beroemde Cognacstreek in Frankrijk heeft Tonnellerie de Cognac jarenlange ervaring in het vinden en leveren van voorgebruikte Europese vaten voor het rijpen van sterke dranken (en uit andere regio’s wereldwijd). Er is altijd een groot scala aan gebruikte vaten in voorraad en we kunnen gebruik maken van een uitgebreid netwerk van partners om snel de vaten te vinden die u nodig heeft. Wat u ook nodig hebt, wij kunnen het voor u vinden!